Η σημερινή Virtual Assistant χάριν στην πληθώρα γνώσεων καθώς και την συνεχή τάση για εξέλιξη και εμπλουτισμό των προσόντων της μπορεί να διαθέτει και γνώσεις Digital Marketing. Έτσι, εγχειρήματα που μπορεί να φαντάζουν πολύ δύσκολα να τα φέρει εις πέρας ένας πολυάσχολος επιχειρηματίας μπορούν να γίνουν απλά και εύκολα όμως ταυτόχρονα με επαγγελματισμό και πλήρη συνέπεια από μια Virtual Assistant. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, μια Virtual Assistant δύναται να φανεί χρήσιμη σε μια επιχείρηση με τρόπους που ίσως να μην φαντάζεστε! 

#3 Διαχείριση EShop/Shopify Καταστημάτων 

Η Mrs. Virtual αναλαμβάνει τη διαχείριση του E-Shop σας, αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες ανάγκες του ηλεκτρονικού εμπορίου. Πλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε το κατάστημα που πάντα ονειρευόσασταν, ακόμα κι αν δεν έχετε το χρόνο για να εκπαιδευτείτε στα νέα συστήματα. 

#4 Υπηρεσίες Email Marketing 

Το Email Marketing αποτελεί μια παγιωμένη στρατηγική για την προσέγγιση νέων πελατών και για τη δημιουργία πωλήσεων. Στην Mrs. Virtual δημιουργούμε καμπάνιες email με υψηλό open rate που ενισχύει την παρουσία της επιχείρησής σας και προσελκύει τους μελλοντικούς πελάτες σας. 

#8 Διαχείριση Google my Business 

Το Google my Business αποτελεί ένα εργαλείο που πρέπει ν’ αξιοποιήσετε για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Στην Mrs. Virtual αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και τη διαχείριση του προφίλ της σ’ αυτή την υπηρεσία με στόχο την ενίσχυση του local SEO.  

Mrs. Virtual – Η σύμμαχός σας στην επιτυχία! 

Leave a comment