Πως Θα Αυξήσω Τις Πωλήσεις Στο E-shop Μου;

Το ηλεκτρονικό σου κατάστημα είναι έτοιμο. Δαπάνησες προσωπικό χρόνο, ξενύχτια, χρήματα, ιδέες και είναι επιτέλους έτοιμο. Well done!!! Ένας μεγάλος στόχος επιτεύχθηκε και τώρα ξεκινά ένα νέο στοίχημα με τον εαυτό σου για την ομαλή πορεία και την βιωσιμότητά του.

Ο ανταγωνισμός τεράστιος. Φαντάσου το ως ένα φυσικό κατάστημα που η δική σου πινελιά είναι απαραίτητη για να ξεχωρίσεις των ανταγωνιστών. Οι προσπάθειες και οι ενέργειες για την προώθησή του δεν σταματούν ποτέ, ωστόσο κάποια πολύ σημαντικά βήματα μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά την εκτόξευση των πωλήσεών του.

✅Αρχικά ένα E-shop πρέπει να είναι φιλικό προς τον χρήστη, δηλαδή η προσβασιμότητα στις υπηρεσίες του να είναι εύκολη.
✅Η χρήση των σωστών φωτογραφιών και βίντεο απαραίτητη. Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι όσο πιο καλό φωτογραφισμένα γίνεται. Δεν θα θέλαμε τους πελάτες μας δυσαρεστημένους κατά την παραλαβή των προϊόντων τους.
✅Το SEO (Search Engine Optimization) είναι από τα πιο σημαντικά βήματα καθώς με αυτό τον τρόπο το e shop μας θα βρίσκεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης και κατ’ επέκταση θα είμαστε πιο προσβάσιμοι σε δυνητικούς πελάτες.
✅Μην απορρίπτεις την δύναμη των Social Media. Κολοσσοί επενδύουν τεράστια ποσά σε influencers οι οποίοι υπόσχονται πωλήσεις. Ωστόσο μπορούμε και μόνοι μας να πετύχουμε μια δυναμική και αποτελεσματική παρουσία στα Social Media με την παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου.
✅Τρέξτε διαγωνισμούς και κάποια δώρα για να κερδίσετε πελάτες οι οποίοι θα δοκιμάσουν τα προϊόντα σας και θα αγοράσουν ξανά και ίσως το πουν και στους φίλους τους.

Σας φάνηκαν χρήσιμα αυτά τα tips? Ακολουθήστε με στα SOCIAL MEDIA αλλά και στο blog μου για πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες που θα απογειώσουν το E-shop σας.

Leave a comment