Η διατήρηση μιας Virtual Assistant στην ομάδα υποστήριξης ενός επιχειρηματία είναι το κλειδί για την επιτυχία. Στην Mrs. Virtual αναλαμβάνουμε όλων των ειδών τα projects κατόπιν διεξοδικής ανάλυσης των αναγκών του επιχειρηματία και προτείνουμε την βέλτιστη λύση για εκείνον. Είτε πρόκειται για on-demand projects είτε για μόνιμη συνεργασία, είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα προσφέροντας σας την δυνατότητα να απελευθερώσετε πολύτιμο χρόνο και να επικεντρωθείτε στην ανέλιξη της επιχείρησής σας. 

#5 Διαχείριση Google Calendar 

Ο σωστός προγραμματισμός είναι το Α και το Ω για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης. Η Mrs. Virtual διαχειρίζεται το Google Calendar σας για ν’ αυξήσει την παραγωγικότητά σας, αφού εκμεταλλεύεται στο έπακρον τον διαθέσιμο χρόνο σας. 

#6 Εργασίες Πληκτρολόγησης – Data entry – Μεταφράσεις  

Κάθε επιχείρηση θα κληθεί ν’ ασχοληθεί με εργασίες πληκτρολόγησης, εισαγωγής δεδομένων (data entry) και μεταφράσεις. Πλέον, μπορείτε ν’ αναθέσετε αυτή τη δουλειά στη Mrs. Virtual και να εκμεταλλευτείτε την πολυετή εμπειρία μας στον συγκεκριμένο τομέα. 

#7 Υπηρεσίες Τηλεφωνικού Κέντρου 

Το τηλεφωνικό κέντρο είναι απαραίτητο τόσο για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας όσο και για την ικανοποίηση των πελατών σας. Εμείς σας παρέχουμε υπηρεσίες που καλύπτουν όλες τις ανάγκες που θα προκύψουν. Ενδεικτικά, σας προσφέρουμε υπηρεσίες τηλεμάρκετινγκ, εξυπηρέτησης πελατών, αλλά και διαχείρισης (administrative).  

Mrs. Virtual – Η σύμμαχός σας στην επιτυχία! 

Leave a comment