Διαχείριση ηλεκτρονικών καταστημάτων E-SHOP / Shopify

Project Management

Για να λειτουργήσει άρτια ένα διαδικτυακό κατάστημα (e-shop), είναι απαραίτητο να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες εργασίες – και μάλιστα, είναι σημαντικό αυτές οι εργασίες να γίνονται κάθε μέρα. Ωστόσο, είναι κατανοητό το ότι, σε πολλές περιπτώσεις, ένας επιχειρηματίας ή ιδιοκτήτης e-shop είτε δεν κατέχει τον απαραίτητο χρόνο, είτε του λείπουν ορισμένες σημαντικές γνώσεις και η εμπειρία προκειμένου να διαχειριστεί μόνος του τον όγκο των απαιτούμενων εργασιών.

Κι όμως, είναι κοινώς αποδεκτό ότι η άψογη και αποτελεσματική λειτουργία του διαδικτυακού σας καταστήματος έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

 • Αυξάνει τις πωλήσεις – και επομένως, το κέρδος της εταιρείας/επιχείρησής.
 • Συμβάλει στο να αποκτήσει η εταιρεία/επιχείρηση μια ολοκληρωμένη, καλή εξωτερική εικόνα, την οποία αγαπούν οι χρήστες.
 • Δίνει άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας/επιχείρησης.
 • Ενημερώνει σωστά τους χρήστες για τα υπάρχοντα και τα νέα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της εταιρείας/επιχείρησης.
 • Έχει τη δυνατότητα να προωθηθεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Instagram, TikTok και άλλα).
 • Δίνει πρόσβαση στους χρήστες/καταναλωτές στα προϊόντα/υπηρεσίες, χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθούν από τον δικό τους χώρο.

Επομένως, όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα – όπως και πολλά ακόμα – καθιστούν την ανάγκη για την ορθή, ολοκληρωμένη κι αποτελεσματική διαχείριση του διαδικτυακού καταστήματος ενός ιδιώτη ή ενός οργανισμού άμεση και αδιαμφισβήτητη.

Ως Virtual Assistant, σε συνεργασία με την ομάδα μου – η οποία απαρτίζεται από έμπειρους επαγγελματίες – προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σχετικά με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων ενός ηλεκτρονικού καταστήματος. Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, αναλαμβάνουμε την πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση του e-shop σου, προκειμένου να επωφεληθείς από τα αμέτρητα οφέλη του ηλεκτρονικού σου καταστήματος στο έπακρο.

Άλλωστε, ένα e-shop το οποίο έχει ήδη στηθεί με το σωστότερο δυνατό τρόπο, έχει νόημα και λόγο ύπαρξης μόνο όταν οι δυνατότητές του αξιοποίουνται πλήρως. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που αποφασίσαμε ως ομάδα να εντάξουμε στις υπηρεσίες μας το project management – μια άκρως αναγκαία και απολύτως χρήσιμη υπηρεσία, μέσω της οποίας κάθε ιδιοκτήτης e-shop έχει τη δυνατότητα να αυξήσει άμεσα τις πωλήσεις των προϊόντων και των υπηρεσιών του, δίχως να επενδύσει ο ίδιος χρόνο, γνώση, ενέργεια ή εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα, μέσω του Project Management, εγώ και η ομάδα μου αναλαμβάνουμε:

 

Διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop):

 • Εκτέλεση πολλαπλών παραγγελιών.
 • Διαχείριση αποθέματος.
 • Διαχείριση εκπτώσεων και προσφορών.

 

Προσθήκη προϊόντων και υπηρεσιών (εικόνες, κείμενα και όσα χρειάζονται για την ορθή προσθήκη προϊόντων και υπηρεσιών):

 • Μεταφόρτωση νέων προϊόντων και ενημέρωση συλλογών με τη χρήση του SEO (Search Engine Optimization). Αυτή η υπηρεσία συμβάλλει σημαντικά στο να προωθηθεί το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) στα πρώτα αποτελέσματα της Google.

 

Δημιουργία προσχεδίων παραγγελιών:

 • Αποστολή τιμολογίων στον πελάτη για την ολοκλήρωση της πληρωμής.

 

e- mail Marketing:

 • Διαφημιστική καμπάνια e-mail για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών του e-shop.

 

Προσαρμογή θέματος και εγκατάσταση εφαρμογών Shopify

 • Δημιουργία κωδικών κουπονιών.
 • Προσφορά εκπτώσεων στον πελάτη.
 • Πραγματοποίηση πωλήσεων, μέσω της δημιουργάς κωδικών κουπονιών στο Shopify.

 

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι παραπάνω υπηρεσίες δεν χρειάζονται μόνο τις απαραίτητες γνώσεις, χρόνια εμπειρία αλλά και διαθέσιμο χρόνο. Συγχρόνως, είναι σημαντικό να υπάρχει μεράκι, πάθος, εργατικότητα, οργάνωση και συνέπεια, προκειμένου το διαδικτυακό κατάστημα (e-shop) να λειτουργήσει άρτια και ολοκληρωμένα, παρέχοντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα.

Για εμάς, η εργασία μας είναι κομμάτι μιας μεγαλύτερης εικόνας – αυτής που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ιδιοκτήτη e-shop να απολαύσει τα αποτελέσματα που του αξίζουν.

Εμπιστευτείτε μας.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας πατώντας εδώ και επωφεληθείτε από τα προνομιακά πακέτα μας και τις προσφορές μας.

Δείτε δείγματα από τις δουλειές μου