Διαχείριση Google Calendar

Διαχείριση Google Calendar

Απόκτησε Ένα Οργανωμένο Πρόγραμμα Και Εξοικονόμησε Χρόνο Στην Καθημερινότητά Σου

Η διαχείριση Google Calendar μπορεί να σου αλλάξει όλη την καθημερινότητα, καθώς το σωστό και οργανωμένο πρόγραμμα μιας επιχείρησης αποτελεί το κλειδί για ηρεμία και συγχρόνως, αυξημένες αποδόσεις.

 

Ωστόσο, ίσως οι 24 ώρες μιας ημέρας σου φαίνονται λίγες προκειμένου να διεκπεραιώσεις όλες τις υποχρεώσεις σου και να υλοποιήσεις κάθε σου υπόσχεση προς τους πελάτες σου. Και είναι απολύτως λογικό.

 

Ειδικά εάν έχεις ήδη δημοσιεύσει Online τα ενοικιαζόμενα καταλύματά σου και μοιάζει αδύνατο να ενημερώνεις συστηματικά τα ημερολόγια και τις τιμές τους, η ευθύνη πολλαπλασιάζεται. Επιπροσθέτως, ο χρόνος μέσα σε μια ημέρα φαίνεται ήδη λίγος μπροστά στις διαρκώς αυξανόμενες υποχρεώσεις της επιχείρησής σου. Επιπροσθέτως, είναι πιθανό να σε κουράζει υπερβολικά το να ασχολείσαι διαρκώς με τις κρατήσεις.

 

Μήπως, πλέον, η σκέψη σου είναι παντού και η αντοχή σου λίγη; Μήπως δεν βλέπεις να αποδίδουν τα όσα κάνεις και μένουν πίσω σημαντικά ραντεβού και υποχρεώσεις που δεν αναβάλλονται;

Google Calendar: Ποια είναι η λύση για οργανωμένο χρόνο και ένα ήρεμο μυαλό;

Μην ανησυχείς. Βρίσκομαι εδώ ακριβώς για αυτόν τον λόγο: Για να σου προσφέρω ένα καθαρό και οργανωμένο πρόγραμμα, μέσω του οποίου θα ηρεμήσει το μυαλό σου και θα αποκτήσεις μεγαλύτερες αποδόσεις, εξοικονομώντας παράλληλα σημαντικό χρόνο.

Με τη διαχείριση Google Calendar, σου δίνω τη δυνατότητα να απολαύσεις την καθημερινότητα σου με τέτοιο τρόπο, ώστε καμία από τις υποχρεώσεις της επιχείρησής σου να μην μείνει πίσω.

Πιο συγκεκριμένα, ακολουθώ τα εξής βήματα προκειμένου να οργανώσω ολόκληρο το πρόγραμμά σου:

 

 • Ρυθμίζω το Google Calendar 
 • Προγραμματίζω τα ραντεβού σου
  • Παράγω εβδομαδιαίες ατζέντες
  • Προσφέρω διαρκή διαχείριση ημερολογίου
  • Ενημερώνω το ημερολόγιό σου (προσθήκη, επεξεργασία ή διαγραφή εργασιών)
 • Ρυθμίζω τις υπενθυμίσεις εργασιών ή συμβάντων
 • Πραγματοποιώ εργασίες ή συμβάντα χρωματικής κωδικοποίησης
  • Πραγματοποιώ καθιέρωση επαναλαμβανομένων εργασιών ή γεγονότων
  • Προσθέτω περιγραφές συμβάντων
 • Επισυνάπτω συνδέσμους ή αρχεία

 

Ήρθε η ώρα να οργανωθεί η επιχείρησή σου με τέτοιο τρόπο, ώστε να δεις τους πελάτες σου απολύτως ικανοποιημένους και να αποκτήσεις άμεσα τον χρόνο που σου λείπει, δίχως το άγχος των καθημερινών υποχρεώσεων να σε καταβάλει.

Κάνε το βήμα για μια πιο οργανωμένη και ήρεμη καθημερινότητα, αρχίζοντας από σήμερα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μου για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας!