Υπηρεσίες

Προσωπική Virtual Assistant

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για μια επιχείρηση από το να είναι οι υποθέσεις της τακτοποιημένες και σε απόλυτη τάξη. Με άλλα λόγια, να μην υπάρχουν εκκρεμότητες που περιμένουν κάποιον να τις διευθετήσει.

Άλλωστε, ποια είναι η βασικότερη – ίσως – υποχρέωση κάθε επιχειρηματία; Ποιο είναι το συστατικό εκείνο, που τον κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό του; Μα φυσικά, η άρτια, άριστη και άψογη εξυπηρέτηση πελατών.

Η εμπειρία του καταναλωτή/χρήστη είναι ένα από τα βασικότερα βήματα που πρέπει να ολοκληρώνονται σωστά και πάντα μέσα στα χρονικά περιθώρια. Κι αυτό είναι απολύτως λογικό: Όταν ο καταναλωτής/χρήστης είναι δυσαρεστημένος, όσο καλό κι αν είναι ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, είναι πολύ λιγότερο πιθανό να το αγοράσει ξανά. Και, όπως αποδεικνύεται από αρκετές στατιστικές, η βασικότερη δυσαρέσκεια των καταναλωτών/χρηστών προέρχεται από την ελλιπή ή και λανθασμένη εξυπηρέτησή τους.

Φυσικά, εξίσου σημαντικό είναι και το Digital Marketing, καθώς η αποδοτική διαχείριση των Social Media και η αποτελεσματικότητα του Internet Marketing διαδραματίζουν τεράστιο ρόλο στο να γίνει μια επιχείρηση αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό.

Καθώς η λίστα με τις απαραίτητες καθημερινές ενέργειες μεγαλώνει, είναι απολύτως κατανοητό ένας επιχειρηματίας να μην προλαβαίνει πάντα να τα κάνει όλα ταυτόχρονα.

«Μα δεν τα προλαβαίνω όλα, πάντα κάτι μένει πίσω!»

«Ενώ έχω κάποιο χρόνο, νιώθω ότι ο όγκος εργασιών με πνίγει.»

«Το μόνιμο προσωπικό μου δεν αρκεί ώστε να ολοκληρωθούν σωστά όλες οι εργασίες που πρέπει να γίνουν.»

«Είναι πολλά τα χρήματα που πρέπει να επενδύσω προκειμένου να εκπαιδεύσω και να διατηρήσω το προσωπικό μου σε μόνιμη βάση.»

Είναι λογικό να έχετε αυτές τις σκέψεις. Πολλοί επιχειρηματίες έχουν παρόμοιες σκέψεις με αυτές και αναζητούν διακαώς μια λύση στα βασικότερα καθημερινά τους προβλήματα.

Άλλωστε, οι στόχοι τους σχετίζονται με την σωστή ολοκλήρωση των εξής κατηγοριών εργασίας:

  • Εργασίες Γραφείου σε μόνιμη βάση, οι οποίες υλοποιούνται δυνητικά με εξ’ αποστάσεως υποστήριξη.
  • Μεμονωμένες Εργασίες συγκεκριμένης διάρκειας και απαιτήσεων (On-demand projects).
  • Συμβουλευτική Καθοδήγηση από κάποιον ο οποίος γνωρίζει πώς πρέπει να λειτουργεί μια επιχείρηση.

Έτσι, αυτά που είναι απαραίτητο να ολοκληρώνονται πάντα στην ώρα τους είναι τα εξής – τα οποία αποτελούν και τις υπηρεσίες μου:

  • Διαδίκτυο / Έρευνα Αγοράς.
  • Στρατηγική, σύμφωνα με τις ανάγκες της εκάστοτε επιχείρησης.
  • Συμβουλευτική Καθοδήγηση και Στοχοθεσία.
  • Digital Marketing / Internet Marketing / Social Media Marketing
  • Project Management
  • Εξυπηρέτηση Πελατών

Επομένως, πώς θα σου φαινόταν να υπάρχει ένα άτομο το οποίο μπορεί, με απομακρυσμένη εργασία, να κάνει κάθε δική σου εργασία – για εσένα αντί για εσένα;

Δεν θα αποτελούσε το ιδανικό σενάριο που θα συνέβαλε στην αύξηση του ποιοτικού χρόνου με τον εαυτό σου και με την οικογένεια σου, καθώς και στην εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σου;

Ως Virtual Assistant και σε συνεργασία με την ομάδα μου, αξιοποιούμε τις γνώσεις μας, την απαραίτητη τεχνογνωσία, την εμπειρία μας, καθώς και το μεράκι και το πάθος μας, προκειμένου να σου προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, καλύπτοντας ολοκληρωτικά τις καθημερινές σου ανάγκες.

Ως αποτέλεσμα, με αυτήν τη λύση ξεγνοιάζεις μια για πάντα από περιττά «βάρη», είσαι σίγουρος ότι η επιχείρησή σου λειτουργεί σωστά κάθε μέρα όλη μέρα, και αυξάνεις συστηματικά την πελατεία σου – άρα και τα κέρδη σου.

Σου υπόσχομαι ότι θα επιδιώξω να σε βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να υπάρχει άψογη διαχείριση στις προσωπικές, διοικητικές ή και επιχειρηματικές σου ανάγκες.

Βρες τον χρόνο που σου λείπει και συγχρόνως διασφάλισε την απόλυτη ικανοποίηση των καταναλωτών/χρηστών σου αρχίζοντας σήμερα. Πάτα εδώ.

Ας μιλήσουμε!

Έχετε Ερωτήσεις?